MAȘINI ÎN GHEAȚĂ | Șoferii au muncit minute-n șir

0
97

O muncă de Sissif. Așa au catalogat șoferii buzoieni astăzi efortul depus pentru a-și dezgheța mașinile. Autoturismele au fost îmbrăcate de un strat gros de gheață, care cu greu se desprindea de pe parbriz sau de pe lunetă. Înarmați cu raclete, apă și alte soluții de dezgheț, șoferii au muncit aproape o jumătate de oră până au putut ieși în trafic.

Surpriză neplăcută pentru șoferi, în această dimineață. Mașinile au fost prinse într-un strat gros de gheață, care cu greu s-a desprins de pe geamuri ori de pe încuietori. Proprietarii de autoturisme au muncit minute bune până au reușit să dezghețe măcar o parte din geamuri.

Ploaia înghețată căzută pe parcursul nopții trecute a transformat străzile orașului într-un patinoar. Drumarii au ieșit pe șosele să împrăștie materiale antiderapant, însă ploaia care a continuat să cadă a făcut ca poleiul să se formeze din nou.

Se pare că pietonii au fost precauți și nu au ieșit din case decât cei care au fost nevoiți. La Unitatea de Primiri Urgențe și la Secția de Ortopedie a Spitalului Județean nu s-au înregistrat cazuri de fracturi sau luxații.

DENISA IRIMIA

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ