MAŞINI, RIDICATE DE POLIŢIA LOCALĂ

0
45

Poliţia Locală continuă să ridice maşinile parcate neregulamentar, pe domeniul public. În primele zile ale acestui an, 11 autovehicule găsite în staţii de autobuz ori pe treceri de pietoni au fost urcate pe platformă, de către angajaţii primăriei, iar proprietarii acestora au fost amendaţi.
În primele două săptămâni ale anului 2019, poliţiştii locali de la Serviciul Disciplină Rutieră, aplicat peste 200 de amenzi şoferilor care au încălcat normele legale privind oprirea, staţionarea, parcarea autovehiculelor şi accesul interzis, pe raza municipiului Buzău. Valoarea amenzilor depăşeşte 35 000 lei. De asemenea, au fost ridicate 11 autovehicule, pentru staţionări voluntare pe trecerile de pietoni, în intersecţiile aglomerate ale municipiului, stânjenind circulaţia rutieră şi pietonală, în staţiile pentru transportul public în comun ,sau pentru blocări ale căilor de acces la drumul public.
Poliţiştii locali se plâng de faptul că, nu rare au fost cazurile când şoferii vinovaţi, au devenit recalcitranţi sau au încercat să se sustragă de la locul faptei pentru a induce în eroare sau pentru a-i intimida pe agenţi, atunci cînd le-a fost adus la cunostinţă că vor fi sancţionaţi. Ei avertizează, însă că acţiunile pe această linie vor continua până în momentul în care şoferii vor întelege necesitatea şi obligativitatea respectării legislatiei în vigoare.

Laurenţiu Marinov

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ