MAŞINI ŞI CĂRUŢE, CONFISCATE DE JANDARMI

0
46

Jandarmii buzoieni au confiscat anul trecut zeci de căruţe şi maşini, dar şi un camion şi un tractor, în urma unor misiuni de combatere a furtului de lemne. Confiscarea vehiculelor folosite de hoţi pentru transportul lemnelor s-a realizat în urma numeroaselor misiuni desfăşurate, în special de jandarmii montani, care cunosc cel mai bine pădurile judeţului.

Potrivit raportului de activitate al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean pe anul 2017, au fost executate 124 acţiuni cu un efectiv de 307 jandarmi, 117 în mod independent, fiind constatate 9 infracţiuni la Codul Silvic, privind ,,tăierea şi furtul de material lemnos’’ şi un număr de 180 de contravenţii în valoare de 463.500 lei.

De asemenea s-au executat şi 7 acţiuni în cooperare cu Direcţia Silvică Buzău şi Biroul Delicte Silvice al Inspectoratului de Poliţie Buzău, fiind constatate 4 infracţiuni. A fost ridicată în vederea confiscării o cantitate de peste 200 de metri cubi de material lemnos, 12 atelaje hipo, 13 autoutilitare, un camion, un tractor, 9 motofierăstraie şi 2 topoare.(Laurenţiu Marinov)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ