MĂŞTI DE PROTECŢIE PENTRU CATEGORIILE CELE MAI EXPUSE

1
110

În câteva zile, câteva zeci de mii de măşti de protecţie vor ajunge în judeţul Buzău. Echipamentele vor ajunge la medicii de familie, persoane vârstnice și bolnavi cronici.
Prin ordinul prin care au fost repartizate la nivel național 4.150.000 de măști chirugicale cu trei pliuri, provenite dintr-o donație a unui agent economic privat, în județul Buzău vor exista trei mari categorii de beneficiari ai acestor echipamente de protecție: Medici de familie; persoane vârstnice și bolnavi cronici; cadre ale Ministerului Afacerilor Interne. Pentru medicii de familie buzoieni au fost repartizate 19.700 de măști de protecție, care vor fi puse la dispoziția Casei Județene de Asigurări de Sănătate pentru a fi distribuite beneficiarilor. Persoanelor vârstnice și bolnavilor cronici li se vor distribui 22.900 de măști prin intermediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău.
Cadrele MAI vor primi, de asemenea, măști chirurgicale de protecție. Potrivit repartizării, circa 1.500.000 de măști centralizate la nivel național vor fi distribuite către mai multe județe, printre care se numără și Buzău. Punerea la dispoziție a măștilor către beneficiari se va desfășura, până pe data de 10 aprilie.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Vorbim vorbe atâta vreme cât nimeni nu ia măsuri cu tiganul chiriaș in blocul meu(blocul E, scara C , apartamentele 10, 22, strada Piața Daciei- Buzău)care ne localizeaza cu gipiesul in apartamente și oriunde am fi strigând ca omoarăla comanda . Și asta se întâmpla de peste 5 ani in blocul meu din Buzău .Pe retelele de socializare (Facebook ) va suna cunoscut wwwvasilesimion, wwwtomitaleonard, wwwatomitavasile unu și același țigan.

LĂSAȚI UN MESAJ