MATEMATICA PE SMARTPHONE

0
40

Metodele de predare ale profesorului de matematică Bogdan Enescu de la Colegiul Naţional Bogdan Petriceicu Hasdeu au ajuns cunoscute în toată ţara. Site-ul de ştiri Hotnews a prezentat, recent, un videoreportaj în care profesorul buzoian arată cum face ca matematica să fie mai atractiviă pentru elevi, cu ajutorul tehnologiei digitale.
Bogdan Enescu, profesor la Colegiul Naţional Bogdan Petriceicu Hasdeu din Buzău, antrenor al mai multor loturi de olimpici de matematică, folosește softuri educaționale, vorbește direct pe limba copiilor din generația digitală și apelează fără reținere la instrumentele care fac deliciul copiilor: telefoane și Facebook. El reuşeşte astfel să facă matematica o materie mult mai atractivă.
Bogdan Enescu a fost medaliat cu aur la olimpiada internațională de Matematică din 1978 și cu bronz la edițiile din 1977 și 1979. Este primul profesor român cu premii la Olimpiada Internaţională care a predat la clasă unor elevi care au obținut apoi medalii la această competiție. Pregătește lotul național de Matematică și le predă inclusiv elevilor din lotul național al Statelor Unite ale Americii.

Laurenţiu Marinov

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ