MECI DE PALMARES! Mâine, ora 17:30: Metalul Buzău – CS Amara

0
163

Meci de palmares pentru fotbaliştii buzoieni de la Metalul. Mâine, formaţia din Buzău va întâlni pe teren propriu CS Amara, în manşa secundă a barajului pentru accederea în Liga a III-a. Metalul s-a impus cu 4 la 0 în meciul tur, iar la sărbătoarea buzoienilor de mâine şi-au anunţat prezenţa şi Petre Emanoil Neagu, preşedintele CJ Buzău,
Fotbaliştii buzoieni de la Metalul Buzău vor disputa mâine, pe stadionul „Cornel Negoescu” returul barajului pentru accederea în liga a III-a. După ce au câştigat meciul din Ialomiţa cu 4 la 0, întâlnirea de mâine este o simplă formalitate pentru jucătorii antrenaţi de Vali Stan.
Jucătorii buzoieni nici nu concep să piardă jocul de mâine, la care şi-au anunţat prezenţa deja sute de spectatori. Printre aceştia se va afla şi Petre Emanoil Neagu, preşedintele Consiliului Judeţean, autoritate care se va implica în finanţarea grupării din Crâng.
Meciul dintre Metalul Buzău şi CS Amara este programat să înceapă la ora 17:30, pe stadionul „Cornel Negoescu”, iar accesul spectatorilor la această partidă este gratuit. În tur, Metalul s-a impus cu 4 la 0 graţie reuşitelor semnate de Iacob, Păun şi Lungoci, marcator a două goluri.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ