MECI PENTRU O CAUZĂ NOBILĂ

0
321

O mamă singură, cu 6 copii, ce riscă să rămână în stradă. Este cauza pentru care luptă mai mulți tineri din Buzău. Aceștia au decis să nu rămână indiferenți la drama femeii și organizează un meci de handbal caritabil. La finalul competiției programate sâmbătă, buzoienii cu inimă mare sunt așteptați să doneze orice sumă de bani, haine, alimente sau rechizite.
Tatiana este numele unei mame care a trecut, până acum, prin multe tragedii. În urmă cu 8 ani, a privit neputincioasă cum i-a ars casa, apoi a suportat luni în șir agresivitatea unui soț alcoolic. La un moment dat, Tatiana a decis să își ia cei 6 copii pe care îi are și să plece. În prezent, femeia locuiește în casa un vecin, iar nevoile celor mici sunt ridicate, de la haine și alimente până la rechizite și lemne de foc. Aceasta este povestea, pe scurt, care a motivat un grup de tineri din Buzău să organizeze un meci de handbal caritabil. Impresionat de povestea Tatianei, un tânăr buzoian, Cornel Morărașu a decis că trebuie să facă ceva. Pentru că de unul singur era imposibil, și-a provocat prietenii la un meci de handbal.
Meciul de handbal va avea loc sâmbătă, 8 decembrie 2018, la ora 18.30, la Sala Sporturilor din Buzău. Intrarea este gratuită, dar cei care doresc să sprijine familia sărmană pot dona sume de bani persoanei care se va ocupa de strângerea de fonduri. Cu banii strânși, tinerii vor să construiască pentru Tatiana o locuință, în care să stea alăturii de copiii ei.
Copiii trebuie susținuți pentru a putea merge în continuare la școală, iar cel mai mic are nevoie de scutece constant, așa că orice donație este binevenită.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ