MECIUL TURULUI DE CAMPIONAT

0
61

După ce a gustat de 4 ori din cupa amărăciunii la turneele de baraj din ultimii ani, echipa locală de handbal pare condamnată să dea lovitura în această stagiune. Cooptată în noul club finanţat de Primărie, formaţia antrenată de Romeo Ilie are, în sfârşit, un culoar favorabil pentru promovarea directă.

Trei victorii din trei şi locul al doilea în clasament, după Piatra Neamţ la golaveraj – acesta este bilanţul cu care handbalistele atacă partida de sâmbătă, din deplasare. SCM Gloria are un moral beton pentru cel mai important meci al turului de campionat, în vreme ce Ştiinţa Bucureşti a făcut déjà un pas greşit şi are şi un meci mai puţin disputat.

Pentru duelul de sâmbătă din Capitală, Buzăul mizează pe golgeterele Anca Ionescu şi Alina Horjea, aflate în mare formă dar nu va conta pe Tabarcea, nerefăcută după accidentarea suferită la mână. Sala “Romeo Iamandi” va găzdui totuşi o partidă de handbal în week-end. Duminică de la orele 17.00, echipa de seniori va înfrunta într-un derby de clasament (locurile 2-3) pe Atletico Alexandria.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ