Medalie de aur pentru sportivii români

0
32

România câștigă prima medalie la Campionatul Mondial de Rachetomodele
După primele trei zile de înfruntări în cadrul Campionatului Mondial de Rachetomodele care se desfășoară la Buzău, România a câștigat prima medalie de aur. Organizatorii au precizat că vremea a fost deosebit de frumoasă, nu au existat incidente iar până la finalul competiției sunt toate șansele ca țara noastră să își mai treacă în palmares câteva premii.
Pregătirile pentru Campionatul Mondial de Rachetomodele, organizat de către Primăria Municipiului Buzău cu sprijinul Federației Române de Modelism și Federației Aeronautice Internațioanle, au început încă din vară. Organizatorii au trebuit să țină cont de măsurile impuse de autorități în contextul pandemiei.
După primele trei zile de competiții, au apărut rezultatele pentru echipa României. A fost înregistrată prima medalie de aur.
Germania, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Italia, Bulgaria, Lituania, Letonia, Olanda, Polonia, Ucraina, Slovacia, Serbia, Spania, Belarus, Uzbekistan și România se întrec în aceste zile pe cer, între localitățile Spătaru și Gomoești, în cea mai mare competiție de rachetomodele din lume.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ