MEDIC DIN POLICLINICĂ, DEPISTAT CU COVID-19

0
266

Un medic din Policlinica Nicolae Titulescu din municipiul Buzău a fost confirmat cu infecţie cu coronavirus şi a fost transportat deja la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat. Este primul caz de infectare, înregistrat în rândul personalului medical din judeţ. Neurologul Dorina Murgociu, din ambulatoriul celei mai mari policlinici din Buzău, s-a testat pentru noul virus, iar rezultatul a fost pozitiv.
Medicul Dorina Murgociu urma să meargă zilele acestea la București, pentru o investigaţie medicală . Chiar dacă nu a avut simptome, a făcut testele pentru noul virus, iar rezultatul a ieșit pozitiv. Doctoriţa a fost intenată la Spitalul Râmnicu Rărat. Direcția de Sănătate Publică a demarat imediat o anchetă epidemiologică, iar întregul personal din policlinică este testat la infecția cu virusul COVID-19.
În această dimineață a fost suspendat programul cu pacienții în Policlinica unde medicul profesează, pentru a se efactua dezinfeția în interiorul instituției. Persoanele care au avut programări pentru diferite consultații nu înţeleg care este motivul pentru care li s-a interzis să intre în clădire.
Direcţia de Sănătate Publică a desis realizarea unei dezinfecţii generale, iar în funcţie de reuzltatele testelor personalului va fi luată o decizie în ceea ce priveşte funcţionarea, pe viitor, a policlinicii.

Iuliana Sîrbescu/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ