MEDICI TURCI, LA BUZĂU! Bolnavii din Buzău, consultați gratuit

0
57

Medicii oncologi din Turcia au vorbit la Buzău despre cele mai frecevnte tipuri de cancer. După ce au oferit sfaturi celor prezenți, doctorii au acordat, gratuit, o a doua opinie medicală și au purtat discuții cu peste 120 de pacienți, pe baza dosarelor medicale personale. Conferențiar doctor Soley Bayraktar este specializat în oncologie, pentru toate formele de cancer, precum şi în hemato-oncologie, pentru toate formele de leucemie, limfoame, alte boli de sânge. A ales să viziteze Buzăul pentru a analiza diferite forme de cancer întâlnite în rândul pacienților români.
Medicii din Turcia spun că toate formele de cancer ar putea fi prevenite, însă numai prin controale medicale regulate. Dacă totuși ajungem în cazul în care suntem diagnosticați cu această maladie, foarte important în procesul de vindecare este psihicul.
Pacienții prezenți au fost în număr însemnat. Cei mai mulți au vrut să afle dacă urmează tratamentul corespunzător sau dacă pot urma și alte metode care să conducă spre vindecare.
Medicii Bayraktar şi Kumtepe sunt specialişti ai Memorial Hospitals Group din Istanbul.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ