Mersaj tranșant al primarului din Lopătari pentru USR

0
31

Războiul declarațiilor continuă
Războiul declarațiilor dintre primarul comunei Lopătari, proaspăt trecut în tabăra liberală și foștii săi colegi din USR continuă… În urma unei ședințe organizate de filiala județeană a USR Buzău, a fost luată decizia ca edilul să fie demis din toate funcțiile politice pe care le ocupa. Totodată organizația i-a solicitat din nou demisia din partid, care ar culmina cu demisia din funcția de primar.
Reprezentanții USR au declarat recent că gestul primarului din Lopătari de a participa la o conferință de presă în care și-a anunțat adeziunea în PNL reprezintă în fapt un anunț oficial al demisiei din USR. Prin urmare se vor face toate demersurile pentru demiterea sa din funcția de primar.
Primarul comunei Lopătari a răspuns că o conferință de presă nu este tot una cu un act oficial de demisie semnat prin urmare va rămâne în USR dar și în tabăra PNL.
Anunțul primarului din Lopătari conform căruia se va alătura echipei liberale de la Buzău a fost la fel de surprinzător ca și cel în care își anunța demisia, pentru ca la o săptămână distanță să revină asupra deciziei.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ