Mesaj de speranță în prag de Crăciun

0
3

Petre Emanoil Neagu:”Important să credem…”
La ultima ședință a Consiliului Județean Buzău, președintele instituției a transmis un mesaj de emoționant pentru comunitatea locală. Celor care au trecut prin momente dificile în ultima perioadă dar și pentru toți ceilalți buzoieni descumpăniți, Petre Emanoil Neagu le-a amintit că întotdeauna există o speranță. Este nevoie doar de credință…
Pentru a depăși orice obstacol va trebui să avem credință, a fost mesajul președintelui Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu la ultima întâlnire pe care a avut-o în acest an cu aleșii județeni. Un mesaj emoționant care a depășit importanta hotărârilor pe care plenul le-a adoptat pe parcursul ședinței extraordinare.
Pentru a întări cele spuse, președintele consiliului le-a transmis buzoienilor că în cele din urmă, în ciuda problemelor sociale, medicale și financiare prin care trec, majoritatea generate de pandemie, lucrurile vor lua o turnură favorabilă.
Ședința Consiliului Județean s-a încheiat printr-un scurt raport de activitate pentru anul 2021 la care au fost scoase în evidență proiectele pe care administrația județeană va trebui să le desfășoare în anul ce va urma.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ