MICII MESERIAŞI, ÎN ACŢIUNE

0
136

Sunt foarte tineri, dar deja sunt foarte pricepuţi în meseriile pe care şi le-au ales. Elevii de la Liceul Tehnologic Meserii şi Servicii şi-au etalat calităţile de bucătari, ospătari ori stilişti, cu ocazia unei activităţi practice, în prezenţa unor invitaţi.
Pricepere şi îndemânare. Asta s-a văzut şi s-a simţit la Liceul Tehnologic Meserii şi Servicii din Buzău, unde s-a desfăşurat o activitate practică la care au fost prezenţi şi reprezentanţi ai unor agenţi economici. Elevii au pregătit în bucătărie tot felul de bunătăţi pe care le-au servit apoi în restaurantul- şcoală al liceului.
Totul a fost pregătit sub atenta supraveghere a unui experimentat bucătar care lucrează de mai mulţi ani în mari restaurante din străinătate. Chef Cristi s-a declarat foarte mulţumit de modul în care au gătit elevii.
Prezenţi au fost şi reprezentanţii unor firme de profil din judeţ, unde tinerii fac practică.
Noile tendinţe în materie de tunsori se deprind în atelierul şcoală de la Liceul Tehnologic Meserii şi Servicii.
Cadrele didactice ale Liceului Tehnologic Meserii şi Servicii doresc să promoveze acest tip de învăţământ atât liceal, cât şi profesional, iar la următoarea activitate practică ce va avea loc la începutul anului viitor, vor invita şi elevi de clasa a 8-a. Îi vor îndemna, astfel să se orienteze către meserii cu mare căutare pe piaţa forţei de muncă.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ