MII DE BILETE, VÂNDUTE PRIN SMS

0
37

Buzoienii au prins gustul achiziției de bilete de călătorie prin SMS. La o lună de la implementarea serviciului, reprezentanții Trans Bus spun că solicitările cresc de la o zi la alta. Călătorii, la rândul lor, sunt mulțumiți că nu riscă vreo amendă în cazul în care au uitat să-și cumpere bilet de la tonetă.
În urmă cu o lună, societatea Trans Bus a lansat o aplicație prin care călătorii au posibilitatea să cumpere tichete de călătorie prin SMS, fără a mai trece pe la ghişeu. Aplicaţia este valabilă pentru un timp limitat, iar controlorul verifică pe un telefon mobil dacă respectivul călător a cumpărat bilet. Pentru că mulți dintre călători se grăbesc și nu au timp să cumpere bilete de la tonetă, aplicația se bucură de succes.
Cei mai mulți dintre călătorii care achiziționează bilete sau abonamente prin SMS sunt tinerii, persoanele active. Aplicația funcționează extrem de simplu, fără să existe riscul de a fi amendat de controlor. Reprezentanții operatorului de transport în comun se așteaptă ca solicitările să crească de la o lună la alta.
De asemenea, tot în perioada următoare, societatea de transport local va lansa la ghişeele de vânzare şi bilete de două călătorii în valoare de 4 lei.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ