MII DE COPII LA GAȘCA ZURLI

0
44

Mii de copii au avut parte de o seară plină de distracție, la evenimentul organizat special pentru ei de către Consiliul Județean, cu ocazia Zilei internaționale a copilului. Showul Gasca Zurli a umplut, joi, Sala Sporturilor, pe parcursul a două reprezentații. Acesta a fost primul eveniment din cadrul celei de-a treia ediții a Buzău Fest.
Aproape 6.000 de persoane au participat, joi, la cele două reprezentații susținute de Gașca Zurli la Buzău, eveniment organizat de Consiliul Județean cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, în deschiderea celei de a treia ediții a festivalului Buzău Fest.
Sala Sporturilor a fost umplută până la refuz atât la prima reprezentație susținută de la ora 14.00, cât și la cea de la ora 17.00. Sute de copii echipați în costume Zurli, cu cornițe pe cap sau cu păpuși în brațe și-au părăsit locurile din sala și au mers cât au putut de aproape de idolii lor, alături de care au cântat și au dansat pe cele mai cunoscute melodii.
La final o ploaie de confetti a căzut în toată sala, iar cei mici au primit din partea Consiliului Județean baloane care vestesc începutul celei de a treia ediții a Buzău Fest. Festivalul tradițiilor buzoiene continuă vineri seara cu parada cu torțe pe străzile orașului, iar sâmbătă și duminică o serie de surprize atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici vor fi puse la cale la Sărata Monteoru. Pentru a ajunge la Monteoru buzoienii vor avea la dispoziție două autobuze etajate care vor face curse din oră în oră până la finalul zilei de sâmbătă.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ