Militarul buzoian decedat în Kosovo a fost repatriat

0
24

Mesaj sfâșietor din partea soției
Durere fără margini pentru familia și prietenii militarului râmnicean care a decedat în Kosovo. Plutonierul adjutant Gabi-Victor Roman a fost repatriat au ajutorul unei aeronave care a aterizat la Baza Aeriană Boboc unde a avut loc o ceremonie militară și religioasă.
Militarul buzoian care și-a pierdut viața în Kosovo a fost repatriat în România, cu această ocazie fiind organizată o ceremonie militară pe aerodromul Școlii Aeriene Boboc.

Baza Aeriană Boboc/Şcoala de Instruire Interarme a Forţelor Aeriene
“La Baza Aeriană Boboc a avut loc ceremonia de repatriere a plutonierului adjutant Gabi-Victor Roman decedat luni, 14 martie, din cauza unei afecțiuni medicale, în timpul unei misiuni în teatrul de operații din Kosovo. Dumnezeu să te odihnească în pace drag camarad !”, au transmis reprezentanții unității militare.
Potrivit unui comunicat al Minisetrului Apărării Naționale, plutonierul-adjutant Gabi-Victor Roman, aflat în misiune în Kosovo, a decedat, luni, 14 martie, din cauza unor afecțiuni medicale:

MAPN
“În dimineața de 14 martie, subofițerul a acuzat stări de rău, însoțite de amețeli, fiind internat de urgență într-un spital din Priștina. Cu toate eforturile echipei de medici, subofițerul a decedat în seara aceleiași zile, cauza decesului fiind o embolie pulmonară acută. Plutonierul adjutant Gabi-Victor Roman se afla în teatrul de operații Kosovo, din luna iulie 2021, într-o misiune în cadrul KFOR, pe care urma să o finalizeze în luna aprilie a acestui an. Militarul, în vârstă de 43 de ani, era angajat în M.Ap.N. din anul 2000, fiind veteran al teatrelor de operații din Irak și Afganistan. Era căsătorit și avea un copil”,
Soția militarului buzoian a scris un mesaj sfâșietorul pe pagina sa de Facebook.
“Cerul mi-a luat cea mai dragă ființă și a transformat-o în cea mai frumoasă stea.”

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ