MINI-NAŢIONALA A CÂŞTIGAT TURNEUL AMICAL DIN TUNISIA! Trei buzoieni au făcut parte din lotul României

0
52

Nationala de minifotbal a României a câstigat ieri „Trofeul Campionilor”, competitie desfăsurată în Tunisia, la care au luat parte mai multe dintre echipele care vor participa la Cupa Mondială, programată în luna august, tot în nordul Africii. „Tricolorii” sunt antrenati de Cristi Lupu, iar din lotul selectionatei reprezentative mai fac parte doi buzoieni.
Naţionala de minifotbal a României a câştigat „Champions Tournament”, o întrecere amicală la care au fost prezente mai multe reprezentative naţionale. În perioada 11-20 august vor participa la Cupa Mondială, ediţia de anul acesta urmând să fie găzduită tot de Tunisia, ţară care a organizat şi competiţia recent încheiată.
„Tricolorii” antrenaţi de buzoianul Cristi Lupu au învins în finală, Ungaria, într-o partidă decisă după prelungiri, scor 3 la 1. În semifinale, România a trecut cu 2 la 1 de reprezentativa Portugaliei, iar jucătorii buzoieni au impresionat sub „tricolor”
„Mini-naţionala” este pregătită de buzoianul Cristi Lupu, iar din componenţa lotului deplasat în Tunisia au făcut parte şi doi buzoienii, ambii legitimaţi al Condor Fortuna Buzău. Este vorba despre Costin Puşcă şi Gabriel Bobe, ambii foşti componenţi ai defunctei divizionare secunde, Gloria Buzău.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ