Minivacanță cu incendii și accidente

0
10

Două persoane și-au pierdut viața în evenimente rutiere
Minivacanța preilejuită de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României nu a fost lipsită de situații dintre cele mai neprevăzute. Un incendiu de proporții a mistuit un depozit de mobilă din municipiul Buzău iar două persoane și-a pierdut viața în urma unor accidente de circulație.
Minivacanță cu sărbători, voie bună dar și cu evenimente nedorite. În cele cinci zile libere, polițiștii și pompierii au fost solicitați să intervină în mai multe situații de urgență. Spr exemplu, în seara de 29 noiembrie, stingătorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la un depozitul de mobilă care s-a extins la o altă clădire în care erau depozitate materiale textile.
În urma incendiului, a ars toată mobila, au mai precizat repreazentanții ISU Buzău. Tot pe parcursul minivacanței, un grav accident de circulație a avut loc pe DN2E85, în localitatea Costești. Potrivit polițiștilor, a fost vorba de o coliziune între un autoturism condus pe direcția Buzău către București de un șofer buzoian în vârstă de 57 de ani și autoturismul care circula din sens opus, la volanul căruia se afla o șoferiță în vârstă de 32 de ani, din Brăila. Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului buzoian și rănirea a 4 pasageri din mașina acestuia, bărbați cu vârste cuprinse între 34 și 60 de ani. De asemenea, a fost rănită și șoferița din Brăila. Nu a fost singurul accident mortal înregistrat în aceste zile.
Polițiștii rutieri vor acționa în perioada următoare pe principalele drumuri din județ având în vedere și prognoza nefavorabilă pentru următoarele zile.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ