Minori surprinși la furat de camerele de supraveghere

0
26

Din ce în ce mai multe tentative de furturi în municipiul Buzău
În municipiul Buzău din ce în ce mai multe tentative de furt ies la iveală. Dacă în urmă cu câteva zile, mai mulți tineri erau surprinși de camerele du supraveghere încercând încuietorile autoturismelor, iată că recent doi minori au spart sediul unei firme după care au încercat și incendierea imobilului.
În data de 5 februarie sediul unei firmei din municipiul Buzău aflat pe strada Spiru Haret a fost spart de doi minori care au sustras bunuri și au încercat incendierea locuinței, a scris pe Facebook proprietarul imobilului care a postat și câteva videoclipuri elocvente. Într-unul dintre ele se poate observa cum minorii forțează încuietoarea ușii principale dar după câteva momente își dau seama că nu pot să reușească.
Ei bine, copiii nu renunță și își îndreaptă atenția către poarta de intrare a autoturismelor. Deși era încuiată, cei doi reușesc să își introducă mâinile printre gratii și să tragă zăvorul, după care probabil speriați de ceea ce au reușit, o rup la fugă.
Se întorc după câteva zeci de minute iar camerele de supraveghere îi surprind pe cei doi sustrăgând o bicicletă.
Pentru cei doi minori, probabil fapta pe care au făcut-o nu a fost decât o glumă, o joacă de copii, în acest sens lăsându-și numele scris pe carcasa unei imprimante găsite în interiorul societății comerciale. Proprietarul pe de altă parte a anunțat pe Facebook părinții minorilor să îl contacteze pentru a soluționa incidentul.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ