Minorii sechestrați la Căldărăști, vor fi externați

0
14

Medicii au reușit să îi stabilizeze
Cei doi minori din satul Căldărăști, Pogoanele sechestrați și agresați se află în afara oricărui pericol iar starea lor de sănătate se îmbunătățește pe zi ce trece. Medicii buzoieni au făcut eforturi pentru a-i stabiliza după ce au fost bătuți crunt și supuși la munci forțate.
În următoarele zile, cei doi copii vor fi externați, anunță reprezentanții Spitalului Județean Buzău.
Polițiștii de investigații criminale de la Poliţia oraşului Pogoanele, au reținut doi bărbați, de 30, respectiv 28 de ani, din Pogoanele, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi supunerea la muncă forțată sau obligatorie.
Potrivit oamenilor legii, în data de 28 septembrie, în jurul orei 22.00, polițiștii din Buzău au fost sesizați de către un sătean ca în locuința acestora s-ar afla doi copii. Minorii ar fi fost luați cu forța de bărbatul de 30 de ani, fostul concubin al mamei în îngrijirea căreia se aflau. Ulterior au fost supuși la munci agricole și agresați în cazul în care refuzau. Având în vedere gravitatea cazului și fiind vorba despre minori a fost luată legătură cu Direcția de Asistenta și Protecția Copilului Buzău.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ