MODERNIZARE LA TALCIOC! 400 DE MĂSUȚE PENTRU COMERCIANȚI

0
229

Celebrul talcioc organizat duminica de duminică pe spațiul unde se ține Drăgaica a fost sistematizat de noua conducere de la SC Piețe Târguri și Oboare. După 25 de ani, timp în care comerţul s-a realizat la nivelul solului, pe pături şi prin praf, duminică precupeţii au avut parte de o surpriză. Pe spațiul din târg au fost montate peste 400 de măsuţe. Contra unei sume de 10 lei pe zi sau a unui abonament de 50 de lei pe lună vânzătorii de chilipiruri îşi pot defăşura activitatea în condiții ceva mai civilizate.
Vânzătorii speră ca investiţiile să nu se oprească aici. Există cereri pentru acoperirea întregului spațiu destinat comerțului.
Talciocul din Drăgaică strînge în fiecare duminică în jur de 4000 de viziatori, în funcţie de vreme dar şi de importanța zilei din an. Dacă este sărbătoare atunci în talcioc nu poţi arunca un ac. Biletul de intrare costă 1 leu de persoană, iar pe viitor reprezentanţii societăţii şi-au propus ca târgul să fie deschis şi în zilele de sâmbătă. Cât priveşte investiţiile, S.C.Târguri şi Oboare îşi doreşte pe viitor talciocul să fie înglobat într-un centru expoziţional modern şi acoperit pentru a răspunde tuturor cerinţelor şi aşteptărilor.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ