MODERNIZAREA DRUMURILOR, PRIORITATE PENTRU C.J.

0
35

Bilanț al Consiliului Județean , după patru ani. Proiectele începute în 2016 , vor continua și în anii următori, iar conducerea instituției depune eforturi de a reabilita şi moderniza drumurile din judeţ.
O reușită a echipei de la Consiliului Județean Buzău este investiția în infrastructura rutieră, respectiv, asfaltarea numeroaselor drumuri, aflate de foarte mulţi ani, într-o stare jalnică. Acum, mare parte din locuitorii județului se bucură de drumuri complet noi, ori refăcute, iar praful care se ridica de fiecare dată când trecea câte o maşină a rămas doar o amintire neplăcută.
Prin Programul Național de Dezvoltare Locală, s- a reabilitat un drum județean de o importanță majoră, DN10, până în comuna Cozieni, iar lucrările vor continua până în comuna Brăiești.
De asemenea, județul Buzău, a obținut cele mai multe fonduri europene, potrivit președintelui Consiliului Județean Buzău, obținerea lor fiind o prioritate, reușind , astfel, să fie finanţate lucrările de reabilitare a unor clădiri de patrimoniu din județ, cum ar fi Biblioteca Județeană și Spitalul Brătianu.

Iuliana Sîrbescu/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ