MODERNIZĂRI LA MOVILA BANULUI! ASFALT, APĂ ȘI CANALIZARE ÎN TOATE SATELE

0
219

Asfaltări, extindere,i modernizarea retelei de apă si canalizarea sunt doar câteva dintre prioritătile primarului din comuna Movila Banului. Proiectele pentru aceste lucrări au fost întocmite, iar pentru unele se asteaptă finantarea.  

Condiții ca la oraș vrea să creeze primarul din Movila Banului pentru locuitorii din comună. S-au întocmit două proiecte prin care autoritățile locale solicită finanțare pentru realizarea sistemului de canalizarea în Movila Banului și pentru asfaltarea străzilor din două localități.
Pentru anul viitor, primarul Romeo Moise și-a propus extinderea rețelei de apă și în Cioranca. Până atunci, se lucrează la schimbarea și extinderea sistemului de alimentare cu apă din Movila Banului, iar pe viitor la Limpeziș.
Tot pentru viitor, pe lista priorităților se află și înființarea în comună a unui serviciu propriu de salubritate. Vor ajuta inclusiv beneficiarii venitului minim garantat, care au prestat deja mai multe ore de muncă în comună și au ajutat la curățenia din școli, cimitire și bazele sportive.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ