MODIFICĂRI ÎN TRAFIC

0
119

Primăria Buzău a reușit să corecteze o aberație rutieră, care punea la grea încercare nervii șoferilor. Este vorba despre intersecția străzilor Prutului și Constituției, acolo unde, din cauza regimului de prioritate, se produceau frecvent accidente rutiere. Recent, s-a luat decizia modificării priorităților din trafic.
Comisia pentru siguranța rutieră din Primăria Buzău a luat decizia modificării regimului de prioritate din zona intersecției Constituției- Prutului. Măsura a intrat în vigoare de marți, însă șoferii nu trebuie să se sperie pentru că, în următoarele zile, la intersecția celor două artere va sta un echipaj de poliție locală, care îi va atenționa cu privire la noul regim de prioritate.
Intersecția străzilor Prutului și Constituției era cunoscută ca o zonă în care se produceau zilnic accidente rutiere. Din cauza regimului bulversant de prioritate, conducătorii auto erau de multe ori în eroare. Însă după asfaltările din zonă, autoritățile au decis să corecteze această problemă din trafic. În prezent, prioritate au șoferii care vin din Constituției și fac dreapta către strada Prutului, dar și cei care ies de pe Prutului și intră, în curbă la stânga, pe strada Constituției.
În zonă, a fost amenajată și o trecere de pietoni și s-au montat limitatoare de viteză.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ