MODIFICĂRI ÎN TRAFICUL DIN ORAȘ! Se lucrează în centru

0
66

Modificări în centrul orasului. Lucrătorii de la Urbis Serv si-au instalat utilajele în apropierea Aleii Trandafirilor, unde amenajează un semafor cu buton. Un astfel de dispozitiv va fi amplasat si în apropierea Palatului Comunal. Totodată, unul dintre sensurile giratorii amenajate temporar va dispărea.
Se lucrează de zor la fluidizarea traficului din municipiu. După ce au fost amplasate mai multe semafoare cu buton în diverse puncte cheie din oraș, acum vizată este zona centrală. Astăzi, lucrătorii de la Urbis Serv au început amenajarea trecerii de pietoni de la intersecția Aleii Trandafirilor cu strada Ostrovului.
După finalizarea acestei lucrări, un alt semafor cu buton va fi amplasat în apropierea Palatului Comunal, zonă în care se vor modifica și regulile de circulație astfel încât să fie evitate ambuteiajele.
Totodată, unul dintre sensurile giratorii amenajate temporar în oraș va fi desființat. În condițiile valorilor de trafic foarte ridicate din zona centrală un astfel de dispoziitiv nu își arată utilitatea.
Astfel de modificări se vor mai efectua în mai multe puncte din oraș astfel încât la orele de vârf să nu se mai creeze ambuteiaje, iar circulația autovehiculelor să se desfășoare facil.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ