MODIFICĂRI ÎN TRAFICUL DIN ORAȘ

0
167

Apar noi modificări în traficul din municipiul Buzău. Pentru a face față numărului mare de autoturisme și pentru a evita blocajele, autoritățile au identificat noi soluții. Pe unele dintre străzile proaspăt asfaltate vor fi instituite sensuri unice sau giratorii astfel încât șoferii să nu mai stea în blocaje rutiere. Zonele vizate sunt Crizantemelor și Aleea Sporturilor.
Pe lângă lucrările de asfaltare, se caută soluții și pentru fluidizarea traficului din municipiul Buzău. Numărul autoturismelor a crescut de la un an la altul și, de multe ori, infrastructura rutieră se dovedește a fi depășită și astfel se creează blocaje în trafic. În aceste condiții, autoritățile locale au căutat soluții astfel încât să se mai diminueze aglomerația din trafic. Una dintre străzile vizate este Crizantemlor. În prezent, se lucrează pe această arteră intens circulată și, odată cu finalizarea asfaltării, strada va avea sens unic.
Lucrări de asfaltare se desfășoară, în prezent, și pe Aleea Sporturilor. Lucrările au ajuns în dreptul Sălii Sporturilor, apoi se va trece la asfaltarea tronsonului cuprins între Bazinul Olimpic și Sala Sporturilor. După ce întreaga stradă va fi reabilitată, la intersecția de la Sala Sporturilor va fi amenajat un sens giratoriu provizoriu.
Odată cu instituirea noilor reguli rutiere pe anumite străzi din oraș, se va suplimenta și numărul locurilor de parcare.

DENISA IRIMIA/ ALEX NICOLAE

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ