Modificări pe strada Transilvaniei

0
47

Primăria dă înapoi și întrerupe linia continuă
Administrația locală a dat înapoi după valul de critici generate de trasarea liniei continue în lungime de 1,5 km pe strada Transilvaniei, care nu oferea posibilitatea șoferilor de a pătrunde pe străzile adiacente. S-a urmărit crearea unor facilități pentru transportul în comun nu asfaltarea, s-a apărat conducerea primăriei.
Situația de pe strada Transilvaniei a băgat Primăria Buzău în ședință. O comisie formată din specialiști ai administrației publice locale și polițiști au încercat să caute soluții pentru a rezolva problema liniei continue care nu oferă posibilitatea conducătorilor auto de a întoarce în zonele comerciale sau a pătrunde pe străzile adiacente. Conducerea municipalității s-a apărat și a precizat că de fapt proiectul de reabilitare a străzii nu a urmărit neapărat asfaltarea străzii pentru autoturisme ci crearea unor culoare pentru transportul în comun și celelalte mijloace alternative de transport, prietenoase cu mediul înconjurător.
Având în vedere valul de critici, administrația locală a luat decizia ca în unele puncte, linia continuă să fie întreruptă.
Strada Transilvaniei din municipiul Buzău a fost reabilitată după o lungă perioadă de timp în care șoferii au trebuit să îndure gropile din asfalt și apoi lucrările demarate de primărie. În ciuda faptului că autoturismele circulă acum în condiții foarte bune, marcajele rutiere au dat peste cap circulația rutieră. Linia continuă în lungime de aproximativ 1,5km trasată de drumari de la un capăt la celălalt al șoselei nu dă voie conducătorilor auto să vireze spre străzile adiacente. Totodată, marcajul care a dat peste cap circulația, nu are avizul Poliției Rutiere.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ