MORT ÎNTR-UN ACCIDENT CU O TROTINETĂ ELECTRICĂ

0
57

Doliu în rândul dascălilor buzoieni. Ion Ene, fost învățător la Școala Gimnazială Sf. Apostol Andrei din Buzău, și-a pierdut viața într-un accident neobişnuit, în acest week-end, în parcul Crâng. O izbitură cu un bărbat ce se plimba cu o trotinetă electrică, i-a fost fatală fostului dascăl. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpa, iar ancheta este în plină desfășurare.
Ieșit la o plimbare în parcul Crâng, se pare că fostul dascăl ar fi încercat să traverseze pista pentru biciclete chiar prin fața unui bărbat în vârstă de 53 de ani, care se plimba cu o trotinetă electrică. Din păcate, acesta nu a putut să îl evite pe învăţător. În urma impactului, acesta din urmă, a căzut pe ciment și s-a lovit la cap. Chiar dacă a fost transportat, în cel mai scurt timp, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, acesta şi-a pierdut viața.
Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar în funcție de rezultatul necropsiei și al cercetărilor, anchetatorii urmează să încadradeze fapta bărbatului care se face vinovat de moartea celui care a fost mentorul multor generații.
Fiica bărbatului a postat, cu durere în suflet, un mesaj de rămas bun, pe o rețea de socializare .
“Trăim timpuri accelerate, probabil cu grabă ca să ajungem mai repede undeva, neatenți la cei mai in vârstă și care se mișcă intr-un timp mai lent. Un accident neașteptat i-a intrerupt drumul vieții. Om cu un caracter extraordinar si o inima mare cât cuprinde. (…) Cânta cu tot sufletul în corul Lyra, alături de prieteni dragi cu care s-a aventurat în călătorii pe meleaguri apropiate și indepărtate mai mult de patru (sau cinci) decade. Cu mare umor și ghidușii, făcea haz de necaz!”,
a scris pe Facebook Valentina Ene, fiica dascălului accidentat mortal de o trotinetă electrică.

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ