MOȘ CRĂCIUN A AJUNS ÎN CENTRELE DE PLASAMENT

0
36

Moș Crăciun nu i-a uitat nici pe copiii din centrele de plasament. În această perioadă, mulți oameni cu suflet mare își îndreaptă atenția către micuții care trăiesc în centrele de ocrotire și încearcă să le aducă un licăr de bucurie pe chip, oferindu-le daruri. Cadouri pentru 60 de copii au ajuns vineri la Complexul numărul 2 din municipiu.
Perioada sărbătorilor de iarnă este un prilej de bucurie și pentru copiii care trăiesc în centrele de plasament. Mulți oameni inimoși se gândesc să le aducă un strop de fericire pe chip și le oferă daruri. A fost și cazul micuților care trăiesc în Complexul de Servicii Comunitare numărul 2, din municipiul Buzău, care au primit, vineri, mai multe cadouri. Drept răsplată, micuții au oferit colinde.
Darurile pentru copii au fost aduse de vicepreședintele Consiliului Județean Buzău, Adrian Petre. Jucăriile, rechizitele și hainele pentru micuți au fost obținute în urma unor demersuri făcute către Administrația Finanțelor Publice.
Copiii care au primit vineri cadouri au povești de viață impresionante și au ajuns în grija educatorilor din Complexul de servicii numărul 2 în urma unor situații sociale dificile.
În cadrul Complexului de servicii numărul 2 trăiesc aproximativ 60 de copii.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ