MOȘ CRĂCIUN A VENIT LA MUZEUL JUDEȚEAN

0
36

Peste 700 de copii au primit cadouri de la Moș Crăciun în curtea Muzeului Județean. Moșul a poposit, pentru al treilea an consecutive, la Muzeu unde Consiliul Județean a organizat o petrecere în cinstea celor mai mici buzoieni. Copiii au cântat, s-au jucat și au dansat alături de animatori și de personajele preferate din desene animate, iar la lăsarea întunericului, cerul a fost brăzdat de artificii.
Consiliul Județean a organizat, în curtea Muzeului Județean întâlnirea copiilor cu Moș Crăciun. Pe scena amplasată în curtea Muzeului Județean au urcat Tatiana Răduță, Ansamblul Folcloric „Flori de Liliac” din Cernătești, Andrada și Cvartetul Ars Antiqua, care au susținut un veritabil concert de colinde. Copiii au putut viziona un spectacol de teatru interactiv „Poveste de Crăciun”, regizat de Marian Rîlea. Pentru a demonstra că au fost cuminți întregul an, copiii au cântat s-au jucat și au dansat alături de animatori și de personajele preferate din desene animate.
Alături de președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, Moș Crăciun și-a făcut apariția, aducând în sania lui pachete pentru toți copiii prezenți. Micuții s-au înghesuit care mai de care la pachetele oferite de Moșul cel bun, iar cei mai norocoși au avut parte și de fotografii alături de acesta. La rândul său, Moș Crăciun le-a dat asigurări că nu îi va uita nici în anii care vin cerința acestuia fiind ca toți copiii să își asculte părinții și să obțină rezultate bune la școală.
Evenimentul, organizat pentru al treilea an consecutiv, s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ