MOȘ CRĂCIUN A VENIT LA SPITALUL JUDEȚEAN

0
107

Moș Crăciun a sosit cu daruri la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Peste 150 de copii bolnavi s-au bucurat de sosirea bătrânelului. Totodată, Moșul a adus cadouri și pentru doi pacienți cu probleme locomotorii.
Aproximativ 170 de copii internați pe secțiile de Pediatrie și Chirurgie Infantilă au primit, miercuri, cadouri de la Moș Crăciun. Vizita Moșului, devenită deja o tradiție, a fost înlesnită de conducerea spitalului și de reprezentanții Consiliului Județean. Acțiunea a fost primită cu bucurie mai ales de copii.
Primirea Moșului s-a făcut pe holul de la parterul unității spitalicești cu un spectacol de colinde susținut de copii din corul Bisericii, dar și de la Palatul Copiilor Buzău. Locul a fost înțesat de princhindeii bucuroși de sosirea lui Moș Crăciun, alături de părinți. Unii dintre aceștia au spus poezioare înainte de-a primi darurile aduse. Evenimentul a ajuns deja la a patra ediție și, dacă la început a fost vorba despre aproximativ 40 de copii, acum numărul a ajuns la 170.
Acțiunea s-a bucurat de sprijinul Consiliului Județean, care a decis să facă o bucurie în preajma sărbătorilor și copiilor aflați pe paturile de spital.
De asemenea, în cadrul evenimentului, managerul spitalului, Claudiu Damian a prezentat o nouă achiziție. Este vorba despre două scutere mobile pentru doi pacienți cu probleme locomotorii. Inițiativa îi aparține pediatrei Anica Gina, care a făcut o solicitare în acest sens.
Nici Moșul nu a plecat cu tolba goală de la spital. Copiii au avut grijă să îl încânte cu poezii și colinde și să îi ureze sănătate.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ