MOȘ CRĂCIUN LA MUZEU

0
41

Aproape o mie de copii s-au bucurat, marți seara, de venirea lui Moș Crăciun. Cel mai iubit bătrânel le-a dat întâlnire micuților la Muzeul Județean. După un recital de colinde, a apărut și Moșul, încărcat cu daruri. Pe lângă cutiile încărcate, Moș Crăciun le-a oferit copiilor și un spectaculos foc de artificii.
Aproape o mie de copii au venit, marți seară, la întâlnirea cu Moșul, pusă la cale de Consiliul Județean. Copii au umplut curtea Muzeului, unde au găsit mai multe personaje preferate din desene animate, alături de care s-au fotografiat și au ascultat colinde cântate de elevii Liceului de Arte.
La lăsarea întunericului, președintele Consiliului Județean l-a chemat pe scenă și pe Moș Crăciun. Înainte de a împărți cadourile mult așteptate, Moș Crăciun a pornit numărătoare inversă și toți cei prezenți au putut admira un foc de artificii.
Apoi fiecare copil a primit cadouri de la Moșul, iar cei mai îndrăzneți au reușit să se fotografieze alături de el. Venirea lui Moș Crăciun la Muzeul Județean a devenit deja o tradiție pentru copiii din Buzău, dovadă numărul tot mai mare, de la an la an, al micuților prezenți la eveniment.
Moș Crăciun a petrecut mai bine de două ore alături de micuții veniți la Muzeul Județean.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ