MOȘ NICOLAE LA CONSILIUL JUDEȚEAN

0
62

Moș Nicolae a venit joi, la Consiliul Județean. Mii de copii de la mai multe școli și grădinițe din județ au fost prezenți la o piesă de teatru specifică sărbătorilor. La final, micuții au primit cadouri din partea conducerii Consiliului Județean.
Mii de copii de la grădinițele, școlile din județ, dar și din centrele de plasament s-au bucurat de sărbătoarea lui Moș Nicolae. Aceștia au venit, însoțiți de părinți, bunici sau cadre didactice, la Consiliul Județean unde au stat ochi și urechi la piesa de teatru ,,Fetița cu chibriturile”.
La final, micuții au fost răsplătiți cu mai multe cadouri oferite din partea conducerii Consiliului Județean. Evenimentele organizate de autoritățile județene cu ocazia sărbătorilor de iarnă abia au debutat. Până la Crăciun, administrația județeană a pregătit un program bogat de activități, în special dedicat copiilor.
Următorul eveniment dedicat sărbătorilor de iarnă este programat vineri, la Teatrul ”George Ciprian”, unde va avea loc spectacolul ,,E vremea colindelor”, la care sunt așteptați aproximativ 1000 de copii.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ