MOȘ NICOLAE, LA SĂRATA MONTEORU

0
26

Încă un eveniment plin de culoare completează sărbătorile de iarnă în județul Buzău. De data aceasta, locul îmbrăcat în straie de festive a fost Sărata Monteoru, unde a avut loc aprinderea iluminatului festiv, o manifestare din cadrul programului „Decembrie Magic”, organizată de Consiliul Județean Buzău.
Copii, colinde și voie bună. Acestea au fost ingredientele necesare pentru momentul, mult aşteptat al aprinderii iluminatului festiv în stațiunea Sărata Monteoru să fie una plină de fast și culoare. Festivitatea a fost deschisă de către președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, alături de primarul comunei Merei, Ștefan Chircă. Luminile s-au aprins, la ora 18:00, în prezența multor buzoieni, cei mai mulți copii. Un astfel de eveniment este deja o tradiție în seara din ajun de Moş Nicolae.
Bucuria și voia bună s-au reflectat în tonurile calde ale copiilor ce au cântat colinde, completând atmosfera magică. O familie cu nouă copii din stațiune, dar și elevi de la Școala din Merei au urcat pe scenă și au susținut un minirecital de colinde. Și frigul de afară parcă s-a retras când cerul a fost împânzit de multitudinea de artificii și de jocul acestora în noapte. Surpriza a fost primită cu multă bucurie mai ales de copiii care au venit la eveniment. Festivitatea s-a încheiat cu încă o surpriză pentru cei mici, dar și pentru cei mari și anume cadouri de la Moș Nicolae.
Evenimentele pregătite de Consiliul Județean continuă pe toată perioada lunii decembrie, cu multe surprize, manifestări și concerte pentru buzoieni.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ