MULŢI VENIŢI, PUŢINI PREGĂTIŢI

0
97

Mulţi veniţi, puţini pregătţi la concursul organiyat de Spitalul Judetean de Urgenţă pentru ocuparea unor posturi de asistent medical. Concurenţa a fost una cerbă, dar rezultatele de la proba scrisă au arătat că cei mai mulţi dintre aspiranţi nu sunt pregătţi să lucreze într-o unitatea spitalicească.
În luna octombrie, Spitalul Judetean de Urgenţă a scos la concurs mai multe posturi de asistent medical. La început, aspiranţii la un astfel de loc de muncă s-au arătat destul de entuziasmați, iar acest lucru s-a văzut din concurența acerbă. Însă, pe cât de ofertante au fost posturile scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgență Buzău, pe atât de mică a fost pregătirea celor care și-au depus dosarul de concurs. 5 persoane au concurat pentru un post de asistent medical în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judetean.
Nici la serviciul pentru achiziții publice, rezultatele nu au fost prea bune. Din cei 14 candidați înscriși pe cele două posturi, doar doi au fost declarați adimiși pe postul de refernt debutant. Iar la compartimentul pentru protecția datelor cu caracter personal, un singur candidat a promovat concursul. În schimb, pentru posturile de asistent medical cabinet pediatrie ambulatoriu și asistent medical debutant pe secția de oncologie medicală, în urma probelor, candidații au promovat concursul, ocupând cele două posturi scoase la concurs.
Pentru că este nevoie de personal, conducerea Spitalului Judetean va scoate din nou la concurs posturile şi speră ca, de data aceasta, candidaţii să fie mai bine pregătiţi şi să promoveze probele.

DENISA IRIMIA
ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ