MULȚUMIRI PENTRU BUZOIENI

0
77

Peste 40.000 de buzoieni au semnat listele pentru susținerea candidaturii președintelui Klaus Iohannis pentru un nou mandat în fruntea statului roman. În acest sens, președintele PNL Buzău, Cristinel Romanescu le mulțumește acestora pentru sprijinul acordat. Vineri, dosarul de candidatură al lui Klaus Iohannis a fost depus la Biroul Electoral Central.
41.180 de buzoieni și-au exprimat susținerea pentru candidatura lui Klaus Iohannis, afirmă surse oficiale din organizația județeană a Partidului Național Liberal. Buzoienii au semnat la corturile amenajate de organizația județeană a PNL în întreg județul, iar președintele PNL Buzău, Cristinel Romanescu le mulțumește acestora pentru sprijinul acordat. Acestea se adaugă ,,coșului” de peste două milioane de semnături, care vor însoți dosarul de candidatură pe care Iohannis l-a depus, vineri, la Biroul Electoral Central.
,,Mulțumesc celor 41.180 de cătățeni, în numele organizației PNL Buzău, pentru susținerea lor față de candidatura domnului președinte Klaus Iohannis. De asemenea, le mulțumesc și colegilor din PNL Buzău care au demonstrat că sunt o echipă serioasă și puternică. Cu toții au fost printre oameni, am discutat, ne-am făcut prieteni noi și ne-a prins foarte bine. Oamenii au semnat cu toată convingerea că președintele Klaus Iohannis este alegerea corectă pentru o Românie europeană”, a scris, pe pagina sa oficială de Facebook, liderul organizației județene a Partidului Național Liberal, deputatul Cristinel Romanescu.

Denisa Irimia/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ