MUZEUL JUDEŢEAN, PREMII ŞI NOMINALIZĂRI

0
30

O trecere în revistă a principalelor proiecte şi activităţi de anul trecut ale Muzeului Judeţean, arată că instituţia buzoiană de cultură s-a înscris pe un traseu ascendent. Este vorba, în primul rând de latura publică, adică de numărul de beneficiari. Pe parcursul anului 2017, Muzeul Judeţean Buzău a reuşit să atragă la evenimentele organizate, peste 28 de mii de vizitatori. Proiectele cultural-educative ale muzeului au fost reprezentate de expoziţii temporare, prelegeri, conferinţe, momente de reconstituire istorică, sau ateliere de meşteşuguri tradiţionale. Activitatea de cercetare, a fost de asemenea una bogată.

2017 a fost şi un an al recunoaşterii internaţionale. Muzeul Judeţean Buzău a înregistrat o premieră, graţie unei expoziţii.

Rodul muncii specialiştilor Muzeului Judeţean s-a concretizat în studii şi rapoarte de cercetare ştiinţifică ce au fost publicate. Tot la capitloul valorificare ştiinţifică se înscriu participările la sesiuni şi reuniuni naţionale şi internaţionale.(Laurenţiu Marinov)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ