MUZICA BATE VIAȚA

0
85

Muzica bate viața! Acest lucru îl poate demonstra o tânără de 16 din Râmnicu Sărat. Numele ei este Doinița Ioniță și este dovada vie că muzica are puteri tămăduitoare. Pentru Doinița, viața de până acum nu a fost prietenoasă și poate pe mai mulți i-ar fi îngenunchiat. Dar pe ea a salvat-o muzica și chiar a motivat-o să continue să aspire către o carieră în acest domeniu.
Pentru Doinița Ioniță, muzica reprezintă cel mai de preț lucru. La numai 16 ani, tânăra artistă are performanțe uimitoare în domeniul muzical. A participat la numeroase show-uri televizate de talente și a fost singura româncă invitată să cânte la Festivalul de film de la Cannes. Drumul spre succes nu a fost unul ușor. Atunci cand Doinița marca peformanță după performanță a suferit un șoc: tatăl său a murit pe un șantier în Franța. Dar această grea încercare nu a îngenunchiat-o pe tânăra artistă, ba chiar a reușit să-și găsească forța interioară necesară pentru a trece peste acest impas . În timp ce filma primul videoclip al carierei sale, trupul neînsuflețit al tatălui său parcurgea drumul de repatriere. A reușit să se vindece de rana suferită cu ajutorul muzicii.
Doinița nu s-a lăsat doborâtă de durerea pierderii tatălui său și a mers cât mai departe pentru a-și îndeplini visul fără nici o urmă de ezitare. Datorită telentului pe care îl are, a reușit să atragă atenția producătorului muzical Costi Ioniță, care a început să o managerieze. Recent, Doinița a început un nou proiect muzical. Face parte din trupa Gold Money și a fost lansată deja prima piesă.
Prin talentul și prin dăruirea de care dă dovadă, Doinița Ioniță poate fi un exemplu pentru tinerii din ziua de astăzi, care trebuie să creadă în visele lor și niciodată să nu se dea bătutți în fața provocărilor vieții.

DANIEL VASILE/ ANDREI METELEANU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ