MUZICĂ ÎN ACORDURI DE BORMAȘINĂ! Lucrări la un perete al Muzeului Județean

0
234

Acorduri muzicale în acompaniament de bormașină. Acest produs sonor ciudat îl pot auzi în aceste zile trecătorii de pe lângă Muzeul Județean. În timp ce înăuntru cursanții școlii populare de arte exersau la instrumente, pe exteriorul clădirii o echipă de lucrători lucra susținut la un perete. Intervenția a atras atenția jurnaliștilor în condițiile în care clădirea muzeului judetean a fost modernizată recent cu fonduri europene.
Reprezentanții Consiliului Județean Buzău, proprietarul clădirii, au explicat că se efectuează mici lucrări de ajustare a unor deficiențe din construcție. Este vorba despre unele infiltrații pe care constructorul le repară pe bani proprii, întrucât lucrarea se află încă în garanție.
O altă problemă ivită după terminarea lucrărilor la Muzeul Județean a fost zgomotul produs de aparatele de aer condiționat.
Clădirea modernizată a Muzeului Județean în care se află și alte instituții precum Teatrul George Ciprian și Centrul Județean de Cultură și Arte a fost inaugurată anul trecut.
Florin Zafiu;
Laurențiu Grozea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ