NEATENȚIE FATALĂ

0
50

A vrut să ajungă acasă însă nu a mai apucat. Vorbim despre o femeie de 58 de ani care și-a pierdut viața, miercuri seară pe Drumul European 85, în localitatea Cioranca, după ce a fost lovită de o mașină de teren. Localnica s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis moment în care a fost lovită de un autoturism condus de un focșănean de 23 de ani,care circula pe direcția Buzău către Urziceni.

La locul accidentului a ajuns un echipaj de la Ambulanța Buzău care i-a efectuat manevrele de resuscitare. Odată ce au reușit să o readucă la viață a fost transportată de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău. Din nefericire, femeia a ajuns în stop cardiorespirator iar traumatismele severe suferite în urma impactului i-au fost fatale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest care a arătat că focșăneanul nu era băut. În cauză s-a întocmit dosar penal. În ziua de miercuri pe raza județului dar și în municipiul Buzău au fost înregistrate, per total, 5 accidente rutiere.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ