NECAZURILE METALULUI, CA MĂRGELELE PE AȚĂ

0
92

Ghete în cui, dezertări, accidentări. Mai rău ca-n pandemia Mare
La fel ca-n viața fiecărei grupări sportive, și în cazul Metalului, perioadele fericite au alternat cu momentele de criză. Astă-toamnă, jucătorii lui Vali Stan păreau abonați pentru 7 zile la emisiunea Andreei Marin, „Surprize, surprize”. Adică, victorie cu Progresul, frisoane mari pentru Steaua și tot un egal, la Dinamo2 acasă. 2 grame de noroc în plus ar fi însemnat 2 victorii în bagajul „albaștrilor”. Patru puncte suplimentare ar fi urcat Metalul direct pe podium dar asta era în 2020.
Odată cu noul an, grijile au dat iama în vestiarul de lângă terenul sintetic. 4 jucători și-au schimbat meseria, 3 titulari cerți sunt accidentați, 2 sunt indisponibili, iar jolly jokerul Bardaș e suspendat pentru cartonașe. Fără ei în lot și fără transferuri, Buzăul trebuie să se descurce, pentru început, mâine în confruntarea din deplasare cu satelitul Rapidului. În tur au câștigat gazdele, la limită, după ce giuleștenii deschiseseră scorul. Ambele reușite, cu capul, aparțin decarului din Crâng, ce n-are drept de joc. Meciul e programat pe terenul din Regie, cu începere de la ora 15.00.
Duelul Stelelor, dintre echipa Ministerului Apărării și formația secundă a lui Gigi Becali, primele două clasate, e principala atracție a primei runde de primăvară.
Bârfa momentului din seria a 4-a îi vizează pe cei din Balotești, despre care umblă zvonul că se retrag din competiție. Meciul lor contra satelitului de la Chiajna, unde antrenează Claudiu Ionescu, fostul jucător al Gloriei figurează în programul etapei. Tot o buzoiancă, Mihaela Țepușă, reprezentanta Colegiului București, va oficia la tușă dacă ilfovenii se vor prezenta la joc.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ