Nicolae Ciucă solicită armistițiu politic

0
11

PSD cere în schimb fapte concrete
Partidul Social Democrat îi mulțumește premierului desemnat, Nicolae Ciucă, pentru că a răspuns apelului la un armistițiu politic în vederea traversării crizei sanitare, economice și sociale, însă consideră că pentru succesul unui astfel de acord este nevoie de efortul întregii clase politice, se arată într-un comunicat de presă.
Social-democrații îl acuză pe Florin Cîțu, președintele PNL de subminarea oricărei șanse de dialog pe tema rezolvării problemelor cu care se confruntă în acest moment românii.
“Din păcate, președintele PNL a subminat din start șansele oricărei continuări a discuțiilor și a tratat cu indiferență măsurile propuse de PSD pentru români și firmele românești. Atitudinea lui Florin Cîțu este total opusă ideii de armistițiu care înseamnă, în orice conflict, încetarea focului, adică oprirea tuturor acelor ostilități care produc victime. Însă, Florin Cîțu a ales să rupă orice punte de dialog prin atitudinea sa și face rău României, așa cum a făcut și cu dezastrul sanitar, explozia prețurilor la energie sau haosul din educație. Rezultatul acțiunilor sale iresponsabile continuă să facă victime în fiecare zi: românii mor, firmele mor, la fel și viitorul țării când sunt închise școlile”, transmite PSD.
Un armistițiu politic este de acceptat pentru social democrați doar în contextul în care toate celelalte partide își asumă un set de măsuri urgente astfel încât situația de criză prin care trece România să fie rezolvată urgent.
“PSD consideră că un armistițiu politic este absolut necesar, dar unul probat prin fapte concrete ale partidelor care au produs actuala criză politică”, au mai transmis social-democrații.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ