NOAPTE, TRECERE NEREGULAMENTARĂ, 71 DE ANI…! FEMEIA A FOST IZBITĂ MORTAL DE UN MAXI TAXI

0
94

Aseară în jurul orelor 21.00, pe raza localității Limpeziș, neatenția i-a curmat viața unei femei în vîrstă de 71 de ani. Femeia a ieșit de la magazinul din localitate, iar la întoarcere a încercat să traverseze neregulamentar. Bătrâna a fost izbită mortal de un microbuz în care se aflau doi pasageri și șoferul.
Localnicii spun că femeia suferise cu ceva vreme în urmă de pe urma unui alt accident rutier. Oamenii care s-au strîns pe marginea drumului au acuzat polițiștii și asistenții medicali că au ajuns la aproape o oră după producerea accidentului. Mult prea tîrziu pentru a-i mai salva viața femeii.
Șoferul microbuzului în vîrstă de 49 de ani care efectua curse pe ruta Bîrlad – București, a declarat că nu a observat femeia care a încercat să traverseze strada pe întuneric.
Trecerea de pietoni se afla la o distanță de aproape 20 de metri față locul impactului.
Din pricina accidentului circulația pe DN2E85, în dreptul localității Limpeziș, a fost întreruptă timp de mai bine de jumătate de oră. S-au format cozi de mașini pe o distanță de doi kilometri pe ambele sensuri de mers.

Florin Zafiu;

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ