NOAPTEA MUZEELOR, CU PORȚILE ÎNCHISE

0
40

Noua ediție a evenimentului European, Noaptea Muzeelor, care va avea loc în data de 14 noiembrie, va fi una neobişnuită, și la Buzău, din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Muzeul Județean va fi deschis, dar nu va putea primi vizitatori . Buzoienii sunt invitați să vizioneze on-line expozițiile.
Este un mod inedit prin care Muzeul Județean Buzău se prezintă în fața publicului. Cu ocazia ediției de anul acesta a evenimentului, conducerea muzeului nu își proune să tragă cortina, ci invită buzoienii la o întâlnire virtuală cu imagini din sălile de expoziție. Acestea vor fi dotate cu echipamente audio și video care vor permite transmisia on-line a ediției.
Va fi o noapte albă pentru angajații muzeului. Aceștia vor sta la dispoziția buzoienilor care vor urmări de acasă, din faţa monitorului, surprizele pe care angajatii le pregătesc .
Așadar, anul acesta publicul iubitor de artă este așteptat pe contul de Facebook al Muzeului Județean Buzău, în seara de 14 noiembrie , începând cu ora 19.00.

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ