NOI CAZURI ŞI SUSPICIUNI DE CORONAVIRUS

0
4503

Numărul total al persoanelor infectate cu COVID 19 se ridică la 5, în judeţul Buzău. Trei noi cazuri au fost diagnosticate, toţi cei trei bolanvi fiind transportaţi la Bucureşti. Coform ultimelor date oficiale, în prezent 69 de persoane se află în carantină, , iar pentru alte 2770 de persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu.
În judeţul Buzău sunt până acum cinci cazuri de coronavirus confirmate după ce testele au confirmat prezenţa coronavirusului la alte trei persoane. La data de 24 martie, în județul Buzău se află în carantină 69 de persoane, iar pentru alte 2770 de persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu. La nivelul județului Buzău, capacitatea de carantinare a fost extinsă, astfel existând un total de peste 300 de potențiale locuri pentru persoanele în cazul cărora este necesară această măsura.
Situația persoanelor aflate în izolare la domiciliu este adusă zilnic la cunoștința reprezentanților administraţiilor locale pentru ca acestea să poată aplica, la rândul lor, măsuri de verificare și de sprijin a persoanelor izolate.
Institutul Național de Sănătate Publică a anunțat noi norme de testare pentru coronavirus, recomandate de Centrul European de Control al Bolilor. Prioritizarea testării se face în ordine descrescătoare a importanței.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ