NOI CETĂŢENI DE ONOARE

0
141

Actorul şi regizorul Dan Puric a devenit cetăţean de onoare al municipiului Buzău. Alături de el, alţi trei buzoieni, cu merite remarcabile în domeniile în care profesează au primit titlul de „Cetăţean de onoare”.
În cadrul ședinței de luni, a Consiliului Local Municipal s-a aprobat proiectul de hotărâre privind conferirea titlului „Cetățean de onoare al municipiului” unor buzoieni cu merite deosebite. Este vorba despre cunoscutul actor Dan Puric, fizicianul Sorina Popescu, profesorul universitar Nicolae Istudor şi inginerul Sorin Harabagiu. Dan Puric actor, eseist și regizor de teatru, născut la Nehoiu s-a arătat mândru de originile sale buzoiene.
Inginerul Sorin Harabagiu a primit, la rândul său, distincţia de cetăţean de onoare. El este vicepreședinte tehnic interimar „Ursus Breweries” România și Senator de Onoare al Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca.
Coniliul Local Municipal i-a declarat cetăţeni de onoare ai municipiului Buzău şi pe Sorina Popescu absolventă de Colegiul Național „B.P.Hasdeu”, doctor în fizică şi pe profesorul universitar Nicolae Istudor, Rectorul Academiei de Studii Economice din București care este originar din comuna Tisău.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ