Noi informaţii despre vârstnica dispărută

0
15

Dosar penal pentru clarificarea cazului
Sâmbătă, în timpul activităților din zona de căutare pentru depistarea femeii dispărute pe parcursul săptămânii trecute, au fost descoperite elemente de cadavru.

IPJ Buzău
“Sunt indicii ca acestea să aparțină persoanei căutate, având în vedere elementele de vestimentație și semnalmentele.În cauză s-a întocmit dosar penal și urmează a se efectua inclusiv necropsia, pentru a clarifica împrejurările în care a survenit decesul persoanei”, a transmis IPJ Buzău.
Polițiștii din Buzău au efectuat pe parcursul săptămânii trecute căutări pentru descopeirea unei femei de 82 de ani, din Zărnești, a cărei dispariție a fost semnalată de către nepoata acesteia, în seara de 29 iunie a.c.
De la data semnalării dispariţiei au fost demarate activităţile specifice în vederea depistării persoanei căutate.

IPJ
„Din datele obținute de polițiști, a reieșit că persoana ar fi purtat, la momentul plecării de la domiciliu, o bluză cu mânecă lungă, de culoare vișinie, o pereche de pantaloni lungi, de culoare neagră, iar în picioare purta o pereche de pantofi de culoare închisă și ținea în mână o sacoșă de culoare roșie. Prezența femeii a fost semnalată în zona Cuculeasa, pe un drum sătesc, la data de 27 iunie a.c.”, a informat anterior IPJ Buzau.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ