NOI LOCURI DE JOACĂ! 12 vor fi refăcute anul acesta

0
97

Noi locuri de joacă vor fi refăcute si modernizate, anul acesta, de municipalitate. Banii au fost alocati pentru o parte dintre acestea, iar în scurt timp vor începe si lucrările. În prezent, se pun la punct mai multe modele si se va apela din nou la sprijinul elevilor de la Liceul de Artă pentru a înfrumuseta spatiile.
Primăria Buzău continuă seria lucrărilor de modernizare a locurilor de joacă. După ce anul trecut au fost făcute câteva spații care au devenit etalon, pentru anul acesta s-au făcut deja planuri ce vizează alte locuri pentru copii, în diferite zone ale orașului. Deocamdată lista cuprinde 12 locuri de joacă, iar pentru jumătate dintre ele au fost deja alocate fonduri.
Locurile de joacă refăcute pe parcursul anului trecut au urmat un model standard, însă pentru cele care vor fi modernizate în curând au fost identificate și alte modele. Totodată, spațiile vor fi înfrumusețate cu ajutorul elevilor de la Liceul de Artă.
Totodată, la unul dintre locurile de joacă amenajate anul trecut se va reface desenul de pe fațada blocului, după ce acesta a fost distrus de intemperii.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ