NOI LOCURI DE JOACĂ

0
57

Noi locuri de joacă vor fi construite în municipiul Buzău, în acest an. Autoritățile locale au decis ca, pe lângă reabilitarea spațiilor vechi, să înființeze și unele noi. Locurile destinate copiilor vor fi amplasate în zone în care nu au existat niciodată locuri de joacă, cum ar fi cartierul Simileasca.
Modernizarea locurilor de joacă din municipiul Buzău a început în urmă cu doi ani. În paralele cu activitățile de reparații, municipalitatea a decis să redirecționeze sume de bani și către înființarea de noi spații destinate copiilor. Zonele în care au fost construite noi locuri de joacă nu au fost alese întâmplător, ci sunt cartiere în care nu a funcționat niciodată un spațiu de agrement.
Pe lângă investițiile făcute în înființarea unor noi spații de joacă, municipalitatea se va axa și pe modernizarea locurilor deja existente, dar care sunt deteriorate. Cele mai multe spații vor beneficia de noi suprafețe din tartan, dar și de mobilier nou.
Municipalitatea intenționează ca, pe viitor, să mai apeleze și la sprijinul elevilor de la Liceul de Artă pentru a înfrumuseța spațiile de joacă, acolo unde locația le permite.

DENISA IRIMIA/ ANDREI METELEANU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ